Home » Files » Субтитри » Фентъзи

Star Trek Into Darkness / Пропадане в мрака (2013)
2015-04-15, 9:34 PM

 Жанр: Екшън, Приключенски, Фантастика

Година: 2013

Държава: САЩ 

Режисьор: Джей Джей Ейбръмс

Времетраене: 2:12:06 минутиВ ролите: Антон Йелчин, Бенедикт Къмбърбач, Брус Гринууд, Карл Ърбън, Зоуи Салдана, Крис Пайн, Саймън Пег, Закари Куинто, Джон Чо.Резюме: Призован у дома на Земята, екипажът на „Ентърпрайз” и неговият капитан Кърк (Крис Пайн) се натъкват на ужасяваща сила в тяхната собствена организация.Целият флот е взривен, а всичко и всички, за които са се борили досега, вече са напуснали техния свят. Със съвсем личен мотив за разплата, капитан Кърк повежда хайка до обявен за военна зона свят, в който да залови един човек, превърнал се в оръжие за масово унищожение.Въвлечени в епична партия шах на живот и смърт, всички от екипа на капитан Кърк ще изпитат предизвикателствата на любовта, разпадането на приятелства и жертвите, които трябва да бъдат направени за единственото семейство, което им е останало – екипажа.

Субтитри: БГ Аудио

Category: Фентъзи | Added by: Weekend
Views: 585 | Downloads: 0 | Comments: 2 | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
avatar
0
1 Weekend • 8:40 PM, 2015-04-16
Призован у дома на Земята, екипажът на „Ентърпрайз” и неговият капитан Кърк (Крис Пайн) се натъкват на ужасяваща сила в тяхната собствена организация.

Целият флот е взривен, а всичко и всички, за които са се борили досега, вече са напуснали техния свят. Със съвсем личен мотив за разплата, капитан Кърк повежда хайка до обявен за военна зона свят, в който да залови един човек, превърнал се в оръжие за масово унищожение.

Въвлечени в епична партия шах на живот и смърт, всички от екипа на капитан Кърк ще изпитат предизвикателствата на любовта, разпадането на приятелства и жертвите, които трябва да бъдат направени за единственото семейство, което им е останало – екипажа.
avatar
0
2 Weekend • 8:43 PM, 2015-04-16
Премиера в България: 10.05.2013
Световна премиера: 09.05.2013

Жанр: Фантастика, Екшън, Приключенски
САЩ / 2013 / 132 минути
Възрастова група: B - Без ограничения в показа
Сценарист: Роберто Орси, Деймън Линделоф, Алекс Кърцман
Режисьор: Джей Джей Ейбръмс
В ролите: Бенедикт Къмбърбач, Брус Гринууд, Карл Ърбън, Антон Йелчин, Зоуи Салдана, Крис Пайн, Саймън Пег, Закари Куинто, Джон Чо
Продуцент: Джей Джей Ейбръмс, Деймън Линделоф, Брайън Бърк, Дейвид Елисън
avatar